Praktika – fri träningsdans

Praktikan är ett gratis träningstillfälle i tango för alla medlemmar i föreningen, oavsett nivå. Kom ensam och bjud upp, eller ta med din danspartner och öva tillsammans.  Funderar du på att börja dansa tango ? Då är du välkommen att titta in till oss på vår praktika. Där kan du få prova lite dans, titta på andra som dansar, ställa frågor om hur det funkar osv. även om du ännu inte är medlem. Det är bara  att dyka upp, ingen föranmälan behövs.

Praktikan håller till i en dansstudio (studio 1), nedre plan som syns från gatan i Folkuniversitetets lokaler, Kunskapsgallerian Linné (fd Birgittaskolan) på S:t Larsgatan 44. Praktikan är kl. 18 -20 på söndagar, se under evenemangskalendern eller på Facebook. Vi har provat både varje vecka och varannan vecka och våren 16 blir det varje vecka. Kontakta oss för dörrkod som krävs för att komma in i lokalen. Vi brukar sätta upp en lapp på utsidan med ett telefonummer till någon av oss som är där att ringa för koden.

Vill du hjälpa till att vara praktikavärd? Ta med musik och se till att vara på plats, hälsa välkommen ! mer behövs inte. Hör av dig till oss i styrelsen!

Några gånger per termin byter vi lokal och dag (se under evenemang) för praktikan. Vi använder då fina, stora salen Vagnhallen i ett hus som heter Fontänen. Adress: Västra vägen 32. Där tar vi ut en låg entréavgift eftersom vi hyr lokalen. Ta gärna med något att fika då vi inte erbjuder någon servering på praktikan.

 

cropped-tdlp_vinjettbild1.jpg